webdesign

– webmegoldások neked

 

SZERETNÉL EGY KÜLÖNLEGES WEBOLDALT?

 

AKKOR JÓ HELYEN JÁRSZ!

Funkcionális, egyedi tervezésű, kívül-belül igényesen kialakított, jól strukturált weboldalakat készítek.

HISZEK ABBAN:

egy weboldalnak kezelői és látogatói oldalról is
felhasználóbarátnak
érdemes lennie, hogy te könnyen tud használni, a látogató pedig megszólítva érezze magát.

 

LETISZTULT KÜLSŐ, ÉRTÉKES BELSŐ:

Ehhez ügyelek a könnyen olvasható és befogadható, helyesírásilag és stilisztikailag helyes formára.

KOMMUNIKÁCIÓ, WEBDESIGN, WEBMEGOLDÁSOK NEKED!

LEGUTÓBBI MUNKÁIM
Webdesign – webmegoldások

Webmegoldás - Starlet Photography - Elegáns és finom megjelenés

A Starlet Photography stílusa és védjegye a valóság pillanatát megragadó, klasszikus fotók készítése.
Csanádi-Tóth Krisztina weboldalának készítésekor a hangsúly egy elegáns és finom megjelenés kialakítása volt letisztult, átlátható mégis informatív formában.

Webmegoldás - Stresszterápia - Gyönyörű, nőis megjelenés lilában

A stresszterápia egy szelíd megoldás a hétköznapi feszültségek ellen. Bekecs Szilvia Bowen® kezelése hatékony, mint egy masszázs. Új weboldala készítésekor szempont volt, hogy oldalán keresztül elérje azokat, akik szeretnék felébreszteni a testük öngyógyító képességét!

ÍGY KÉSZÜL A WEBOLDALAD – 4 LÉPÉSBEN

 

01.

IGÉNYEID MEGHATÁROZÁSA

Feltárom az elképzeléseidet szóban, személyesen vagy online, írásban, ahogyan neked komfortosabb. Mindenre kiterjedő kérdéssorra számíthatsz, hogy tisztában legyek azzal, milyen lenne a legjobb webdesign, webmegoldás neked. Itt részletezzük az együttműködés folyamatát, és az egyéb felmerülő kérdéseket is.

 

02.

WEBDESIGN LÁTVÁNYTERVEZÉS

Az átvett dokumentációkból és igényeid alapján készítek neked egy grafikai látványtervet amiben meghatározom azt is, milyen úton és módon juthat el a kívánt üzeneted a látogatóidhoz. 

A tervhez csatolt árajánlatban egyértelműen fogalmazok: Mit és hogyan, mennyi idő alatt és mennyiért tudom megvalósítani neked. Az ajánlat elfogadását követően szerződést kötök veled. Fontos információ, ekkor előleget kérek!

Szerződéskötés után átveszem tőled a tartalmi elemeket: szöveg, kép, link és grafika. Illetve más technikai adatokat egyeztetünk. Ne feledd, mindennek az összegyűjtésében, megírásában, elkészítésében is a segítségedre lehetek!

03.

WEBOLDAL KIVITELEZÉSE

Miután módosítottam a látványtervet az esetlegesen kért pontokon, nekiállok és az elfogadottak alapján elkészítem a weboldaladat.

Az elkészült honlapodat tesztüzem módban megnézheted, kipróbálhatod. Ha itt bármiben szükséges, akkor egy, maximum két lépésben változtatok még a meglátásod szerint.

Átadás előtt tesztelem még az elkészült honlapod összes funkcióját, ellenőrzöm mobil illetve tablet nézetből is. A kész weboldalad használatához egy oktatóvideót is átnyújtok neked. 

04.

ÁTADÁS UTÁN

Átadást követően még 4 héten keresztül figyelemmel kísérem a honlapod működését. Ha elakadnál valamiben, vagy valami hiba lépne fel, nyugodt lehetsz, még veled vagyok, segítek.

Ha úgy döntesz, a későbbiekben is szükséged lenne, és rám bíznád a tartalmi feltöltést, a frissítéseket és hibaelhárításokat, akkor karbantartási szerződést köthetünk. 

INDULÁSRA KÉSZEN VAGY?

 

Ha szeretnél velem dolgozni, kérlek töltsd ki a részletes ajánlatkérő, igényfelmérő űrlapot a gombra kattintva!

Ismerj meg!

”Polgár Ágnes vagyok. Kislány korom óta tudatosan haladtam az újságírói szakma irányába. Ezért nem gondoltam volna, hogy lesz más, ami módosítja az identitásomat. Az egész a 24 ÓRA Komárom-Esztergom megyei napilapnál kezdődött. Ahol, Szerdahelyi Csaba a főszerkesztőm a kezembe adta a hírek feltöltését az újság internetes oldalára. Az online világ szépen lassan szívott magába, még kicsit ágáltam is ellene, a nyomtatott kiadványok mellett lemaradva. Majd megalapítottam a Szoknya és Nadrág Magazint, aminek weboldalát idővel megtanultam kezelni. Később pedig a Lagom Neked Magazin weboldalát már egyedül készítettem el, amikor a Webartery Kreatív Webdesign tanfolyamait hallgatni kezdtem. Mára már a webdesign olyannyira fontos a számomra, mint az írás. Szeretem benne, hogy soha nincs vége az újdonságoknak. Így tele elhivatottsággal keresem a különféle webdesign, webmegoldások lehetőségeit neked!”

Kapcsolódjunk! Kövesd munkáimat a közösségi oldalakon!

Maradt még kérdés benned? Hívj telefonon:

 

Kedd – Péntek: 11:00 – 18:00
Szombat – hétfő között: zárva

Ha esetleg lenne olyan kérdésed, amire itt az oldalon nem találtál választ, akkor kérlek keress emailben: 

hello@kommunikacioneked.hu

vagy küldj itt közvetlenül üzenetetahogy neked kényelmesebb.

Maximum 2-3 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot!

9 + 15 =