Referencia

Nézd meg elkészült munkáimat, meríts inspirációt.
 

Starlet Photography

Csanádi-Tóth Krisztina fotográfus weboldalának készítésekor a hangsúly egy elegáns és finom megjelenés kialakítása volt letisztult, átlátható mégis informatív formában.

Ehhez a kezdő lépést a hangulattábla tervezésekor Kriszta kedvenc színe, a lila adta.

A Starlet Photography weboldalán ajánlatkérő űrlap, hírlevél-feliratkozás és ami a legfontosabb 10 fotógaléria szerepel, minden platformon reszponzív módon.

Konténertechnika

A konténergyártó cég weboldalának készítésekor a hangsúly az átlátható megjelenésen volt, hogy a megrendelő könnyen kiigazodjon a különféle konténertípusok között. Letudva azokat a betegségeket, amelyekkel az előző honlap küzdött: lassúság, merevség, bonyolultság.

Cél volt, hogy a vásárló egyszerűen, gyorsan és egyértelműen tudja leadni a megrendelését.

A weboldal külső megjelenésének kiinduló pontját, a már évek óta jól bejáratott logó (Mucsi Boglárka munkája) színvilága, a narancs-fekete színek adták, amit az aranybarna és az acélos kék színekkel egészítettem még ki, illetve a narancs másik árnyalatával.

További szempont volt a külső megjelenésnél az is, hogy a honlap passzoljon mindahhoz, amivel a cég vásárlói, partnerei és követői a Konténertechnikáról az online médiában találhatnak. A cég online megjelenése, a Social Media felületekre történő tartalomgyártás már több, mint három éve az én feladatom.

A weboldalon konténerkatalógus, konténerrendelő űrlap, több fotógaléria és blogmegjelenés található, minden platformon reszponzív módon.

 

Dukát Ablak

A Dukát Ablak Kft. honlapjának elkészítése egy többszörösen összetett feladat volt.

Adott volt egy elavult, részben feltöltött és kezelt honlap, egy bejáratott logó és egy markáns elképzelés arról, hogy az új weboldal milyen elvárásoknak feleljen meg.

Mindehhez hiányzott a szinte teljes szöveg és képanyag.

A folyamat a tervezéssel kezdődött, négy hangulati tervből gyúrtunk össze egy ötödiket, ebben határoztuk meg a honlap megjelenési stílusát, a betűtípust, a színeket, ez utóbbi a meglévő logó színeiből indult ki.

Majd a dróthálót készítettem el, többszörös egyeztetés után, amit még menet közben is változtattunk, aszerint, hogy végül milyen termékek kerültek be a kínálatba. Maradtak függőben lévőek.

Az összetett, gyakran szakmai szövegírás mellett párhuzamosan gyűjtöttem be a képanyagokat, a különféle nyílászáró és kiegészítőtermékek gyártóitól és hivatalosan vásárolt stockfotókból, mindig egyeztetve a megrendelővel: több, mint 600 fotó található az oldalon.

A honlap kiegészül két űrlappal, ebből az egyiket, a megrendelő által használt CRM rendszerrel kötöttem össze. A korábban megjelent blogbejegyzéseket átköltöztetés után még átírtam, átszerkesztettem, hogy keresőbarát legyen. A reszponzív megjelenés érdekében több helyen korrigáltam a megjelenést és animációt használtam.

 

 

Stresszterápia

Bekecs Szilvia Bowen® kezelése hatékony, mint egy masszázs. Új honlapjának készítésekor szempont volt, hogy oldalán keresztül ne csak elérje azokat, akik szeretnék felébreszteni a testük öngyógyító képességét, hanem a weboldal látogatói igénybe is vegyék a szolgáltatást.

A közös együttműködésben Mucsi Boglárka átgondolt és csodaszép marketingterve alapján, precízen készítettem el a WordPress DIVI megoldást választva.

A weboldal uralkodó színe, Szilvia kérésére, a lila. A weboldalon megtalálható két féle hírlevél-feliratkozás, blogrendszer, időpont-foglalás, Gyakori Kérdések megoldás, természetesen minden platformon reszponzív beállításokkal.

Lagom Neked Magazin – Mértékletesség a svéd életfilozófia jegyében

Lagom Neked Magazin

Az újságírói munkám során megismerkedtem számtalan WordPress sablonnal, például a WP Bakery, Merz sablonokkal. A DIVI Extra Themes vizuális weboldal a web desinger tanfolyam során jött szembe velem.

Azonal megszerettem, elsősorban felhasználói oldalról, hiszen akkor már több mint 15 éve dolgoztam online újságíróként, és voltam tulajdonosa az akkor négy éves Szoknya és Nadrág online Magazinnak.

Vagyis elég jól tudtam, hogy mennyi mindennek kell megfelelnie felhasználói oldalról egy magazin honlapjának.

A Lagom Neked Magazinban elérhető üzenetküldő űrlap, e-book és más online tartalom letöltés, hírlevél-feliratkozás, szavazási rendszer, cikkértékelési lehetőség, továbbá webáruház.

Autógut

Az Autógut Kft. honlapja egy instant megoldás. A megrendelő kérésére két szolgáltatási területük a haszongépjármű szerviz és az autófényezés a főoldalra tömörül, és egy plusz oldalon kap helyett az autófényezés szolgáltatáshoz kapcsolódó ajánlatkérő űrlap. Ezen kívül már csak a szokásos Adatvédelmi Nyilatkozat kapott még egy oldalt. 

A megjelenés hangulatához, színekben a már meglévő logóból indultam ki, ami a Pozsgay Műhely munkája, és maradtam a fekete-szürkésebb színvilágnál, hogy ezzel is kifejezzem a tehergépjármű javítás nehézségeit.

A webmegoldások része az értékesítés támogatását a figyelemfelkeltő és interaktív megjelenés, a kattintásra elérhető telefonszámok és e-mail címek is segítik, hogy a látogatónak ne kelljen keresgélni, se papírt ragadnia, azonnal elérje az Autógut szervizt.

Az oldal természetesen reszponzív, több típusú telefonkijelzőn ellenőrzött.

Szoknya és Nadrág Magazin

 

A Szoknya és Nadrág Magazin weboldala már jó ideje várta a megújulást. A letisztult és igényes MERZ sablonra épített oldal nagyfokú biztonsággal működött.

Az új weboldal a DIVI Extra Themes vizuális oldalkészítő sablont kapta, hogy a Szoknya és Nadrág Magazin megjelenésében passzoljon a Lagom Neked Magazinhoz. Erre azért volt szükség, hogy érezhetőbb legyen, a két magazin kiadása egy tulajdonosi kézben van.

A látogatói és kezelői oldalról is könnyen használható Extra sablonnak, mint minden másnak is vannak hátrányai, de összességében a műfajt messzemenőkig kielégítő, és megbízható megoldást nyújt.

Például a cikkek feltöltésének az egyszerűsége, a cikkek megjelenésének variálása (tördelése), a szerzők vizuális bemutatása, a cikkek értékelési lehetősége, a megjelent cikktípusok láthatóbb kategorizálása mind a magazin jelleget erősítik.

A Szoknya és Nadrág Magazinban van lehetőség hírlevél-feliratkozásra, olvasói szavazás megjelentetésére, olvasói kérdőív készítésre, e-book letöltésre és a későbbiekben egy webshop beindítása sem okozna gondot.

A magazin és a műfajok logói Mucsi Boglárka munkáját dicsérik, az azokból nyert színvilág uralkodik a magazin megjelenésében.