Köszönöm, hogy itt vagy, üdvözöllek nálam!
Polgár Ági vagyok, újságíró és web designer.

 

A becenevem: Eper. Ami, talán nem is annyira meglepő a számodra, a honlapomat nézve. A krémes eperszín és a zöld elég egyedi. Ahogyan mindannyian azok vagyunk. Erre az egyediségre van szükségem akkor, amikor a weboldaladat vagy más online kiadványodat készítem.

Az, hogy a vállalkozásomba beengedem a személyiségemet, az az oka, hogy ezzel arra bátorítsalak, hogy megnyílj előttem. Miattad.

Ahhoz, hogy jól végezzem a munkámat, tudnom kell, hogy valójában milyen weboldalra, online kiadványra van szükséged.
Ki vagy te, mit szeretnél közvetíteni, és kiknek.

BESZÉLGESSÜNK!

Tudom, hogy ezzel a szokatlan szakmai párosítással kilógok a web desingerek sorából, ugyanakkor ez a védjegyem is. A  weboldalakat egy sajátságos szemlélettel és módszerrel készítem, mind külső és mind belső szempontból egészében tekintek egy weboldalra. 

Miért érdemes követned, együttműködnöd velem?

Mert igyekszem megmutatni neked, mi mindennel teheted a digitális kommunikációdat hitelessé. Függetlenül attól, hogy még nincs, vagy már van weboldalad.


Hogyan teszem ezt?


Több, mint 15 éves újságíró és két éves web designeri múlttal összetetten tudok neked segíteni, hiszen mind a két szakma nagyfokú körültekintést igényel a maga területén.

Továbbá van két online magazinom, amik szerkesztése, kezelése alatt rengeteget tanultam felhasználói oldalról a WordPress honlapokról, így úgy tudok átadni egy weboldalt, hogy azt kezelni is megtanulja a tulajdonosa. 

Csatlakozz hozzám a közösségi médiában, találkozzunk más csatornákon!

Ha már idáig eljutottál az olvasásban…

Neked is tudok segíteni,

hogy a digitális megjelenésed ne kizárólag a külső megjelenésre, hanem a belső tartalomra is fókuszáljon. Vagyis ne csak szép, funkcionális és reszponzív weboldalad legyen, hanem tartalmilag helyes, figyelemfelkeltő és eredeti.

Ez különösen azért fontos, mert tapasztalatom szerint a megrendelők nehezen fogalmazzák meg a megjelenő szöveget a webhelyükhez, beleértve a vállalkozásukat és saját szakmai életrajzukat is. Én pedig könnyedén tudok gondoskodni erről. Ha neked is megfelel így: 

Amikor nem web designer vagyok

 

Amikor nem weboldalakat készítek, akkor két saját magazinomba írok cikkeket. Szabadidőmben pedig a családommal találhatsz meg, a kamasz fiammal szívesen csatangolunk erdőben, mezőben, hegyen-völgyön át, vagy valamilyen víz partján vagyunk.

A kirándulások mellett szívesen olvasok szépirodalmat, életrajzokat vagy krimit, gondozom a mini kertemet az erkélyemen, és gyűjtöm a szép szalvétákat. 

Köszönöm, hogy időt szakítottál rám, hogy jobban megismerj.

Kérlek, ne habozz velem kapcsolatba lépni, akár egyedi kérésekkel, kérdésekkel, árakkal kapcsolatban érdeklődnél.
Kattints az alábbi gombra, hogy elérj engem: